Machine Learning

Machine Learning

Consulting for Trading

Subliminal AI is a Machine Learning Consulting firm experienced in applying AI and Machine Learning to business problems.
n-img-1
mitech-client-logo-04-hover
n-img-2
mitech-client-logo-06-hover
1970
HAPPY CLIENTS
491
FINISHED PROJECTS
245
EXPERTS
1090
POSTS
ABOUT COMPANY

Everyone in your organization can make an impact with AI

Retailer Marks & Spencer created better customer experience with Contact Center AI from Mitech Cloud.

Innovate within your existing workflow

Mitech Cloud AI helps solve your most important business problems end-to-end with prepackaged solutions. Realize the value of your AI investment sooner, put AI in the hands of those closest to your business, and reduce friction to adoption across your organization.
OUR SOLUTION
Add AI to your existing contact center technology.

Our experienced experts

Lorem dolor sit amet, consectetur elit. Suspe ndisse suscipit sagittis leo sitea. spe ndisse suscipit sagittis leo sitea rem ipsum dolor sit Nemo enim ipsam voluptatem quia volur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione volupta…

Robert Amplilian

Chief People Officer

Stephen Mearsley

President & CEO

Maggie Strickland

Financial Services

Maggie Strickland

Project manager

TESTIMONIALS

NokaSoft đã giúp chúng tôi phát triển ứng dụng giao tiếp trên iOS và AOS. Chi phí rẻ hơn ở Nhật Bản và mọi yêu cầu được xử lý nhanh chóng. Đội ngũ kỹ sư ở đây không chỉ tận tâm mà còn rất chuyên nghiệp. Với tôi, họ còn hơn cả đối tác. Họ thực sự rất chuyên nghiệp.

CEO Sato
THEAPPBASE_logo

TESTIMONIALS

Trước tiên, Cảm ơn NokaSoft đã giúp chúng tôi tạo ra một ứng dụng tuyệt vời.Vì đây là lần đầu hợp tác với một công ty nước ngoài nên chúng tôi cũng khá lo lắng, nhưng cũng không có vấn đề gì về bất đồng ngôn ngữ, đội ngũ kỹ sư của NokaSoft thì rất nhiệt tình và chuyên nghiệp. Mọi thắc mắc của chúng tôi đươc giải đáp tận tình và chúng tôi rất hài lòng về chất lượng ứng dụng. Cảm ơn các bạn rất nhiều! Chúng tôi mong muốn sẽ có nhiều cơ hội hợp tác trong tương lai.

CEO Nakamura
COROWAVE

4.9/5.0

by 700+ customers for 3200+ clients

    Let's help you!

    We’d love to build something great together.